Last van pijnlijke of stijve spieren? Of heb je last van klachten in je bovenrug, nek en/of schouders? Of wil je gewoon heerlijk ontspannen en flexibeler worden? De Stretch & Release Workshop van 8 december met de focus op bovenrug, nek en schouders zat erg snel vol. Vandaar dat er dus een extra workshop zal plaatsvinden op zondag 26 januari, ook van 10.00 tot 12.30. Je kunt je nu aanmelden via info@yogapilatesworkout.nl. Ook zal de workshop met de focus op de onderrug en heupen nog eens gegeven worden op 7 maart.

Tijdens deze workshop krijg je meer informatie over wat fascia is en wat de relatie is met het ontstaan van blessures, chronische pijn en spanning in het lichaam. Je leert technieken om deze spanning los te laten, flexibeler te worden en de energie weer vrij te laten stromen door je lichaam. Bij deze workshop is de focus op de bovenrug, nek en schouders. We gebruiken zelf-massage technieken met tennisballen en andere massageballen (self-myofascial release), passieve stretchoefeningen en herstellende yogahoudingen en ademhalingsoefeningen.

De workshop zal doorgaan in de Teazer Pilates studio in Roosendaal (vlakbij de Belgische grens). Kosten voor deelname zijn € 30. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@yogapilatesworkout.nl. Heb je een e-mail gestuurd maar geen reactie ontvangen? Laat het dan even weten hier met een PB. Soms komen e-mails onterecht in de spamfolder terecht.

Ook naar de workshop met de focus op de onderrug en de heupen was extra vraag dus voor deze zal ook een extra datum worden geprikt.

Ben je geïnteresseerd in meer yoga? Misschien vind je het dan ook leuk om deel te nemen aan de XL Detox Yoga les op vrijdag 17 januari.