Online yoga lessen volgen kan via de online yoga studio. Ik geef wekelijkse live online yoga lessen, vinyasa yoga en yin yoga. Bij deze live online lessen word je persoonlijk door mij gecoacht. Je kunt de online studio 7 dagen helemaal gratis proberen.
Online yoga studio informatie

Speciale yogalessen en workshops geef ik zo nu en dan in Roosendaal en de grensstreek.
Bekijk welke yoga workshops er op de agenda staan

Als freelance yogadocent verzorg ik daarnaast vinyasa yoga en yin yogalessen bij studio’s en clubs buiten Roosendaal. Op zoek naar een yoga docent voor reguliere yoga lessen? Neem dan contact op met mij via info@yogapilatesworkout.nl.

Wat deelnemers over de lessen zeggen

Claudia haar lessen zijn gewoon supergoed! Vanaf de eerste les was ik verkocht. Heb zelf al heel wat ervaring met lichaamswerk en haar lessen geven me alles wat ik zoek: kwaliteit, deskundigheid, inzicht, creativiteit (elke les de focus op steeds andere lichaamsdelen), vriendelijke toplesgever met aandacht voor haar leerlingen. Op haar website vind ik een waaier aan gevarieerde lessen. Ik kan gemakkelijk een sessie kiezen naargelang mijn dagindeling en gemoedstoestand: lang/kort/krachtig of meer focus op diepere ontspanning. Een echte aanrader! 
Diane
Duidelijke instructies, pittige lessen en merkbaar sterkere buik-en rugspieren als resultaat. Ik ben fan!
Katleen
Claudia’s Pilates lessen zijn geweldig en zeer gevarieerd. Zelfs bij on demand video lessen heb je de indruk dat ze meekijkt omdat ze je steeds bijstuurt om de bewegingen helemaal goed uit te voeren.
Katrien
Ik ken Claudia al geruime tijd van haar “live lessen” van pre-Corona tijden en was heel blij dat ze met online-lessen begon. Ze heeft haar eigen spontane en zeer professionele manier van lesgeven: goed onderbouwde uitleg over alle oefeningen, heel goede opbouw van de lessen en een zalige flow zodat je met plezier haar lessen volgt. Ik ben heel blij dat ik vanuit mijn “eigen cocon” kan meedoen met haar lessen en hoop echt ben harte dat er nog veel zullen volgen.
Kathleen
Claudia was mijn eerste en tevens ook beste ervaring met pilates. Het is in deze tijden sowieso niet evident om fit te blijven, maar ik ben super tevreden dat ik via de studio – al is het dan op afstand – terug bij Claudia terecht kon. De lessen op het platform zijn makkelijk te volgen, wanneer het je maar past, maar ik geniet toch het meest van de ‘live’ lessen.  Voor het groepsgevoel, maar ook voor de aanspreekbaarheid. Ik heb gemakkelijk last van ontstekingen en ik weet dat als ik ergens pijn heb, ik ook persoonlijke aanpassingen op de oefeningen krijg. De groepjes zijn klein, de lerares super toegankelijk en aardig en de trainingen zelf deugddoend. Niet twijfelen!
Anneke
De yoga lessen van Claudia zijn een eye-opener. Ik heb al bij meerdere lesgevers yoga gevolgd en meestal ging ik gefrustreerd buiten. Ik deed na wat zij deden, maar dat was het. Ik had geen flauw idee wat je echt moest doen. Wat de precieze bedoeling was, waar je op moest letten, wat je binnenin je lijf moet/kunt doen. Daarom ben ik zo blij dat ik Claudia gevonden heb….Claudia neemt je mee met grote precisie naar de juiste uitlijning. Met de juiste woorden toont ze welke spieren te gebruiken, en waar je op moet letten EN je krijgt de tijd om alles rustig te volgen. Ze is werkelijk één van de beste. Heel dankbaar ben ik voor haar lessen! En iedere keer opnieuw geniet ik van haar lessen en kijk ik er naar uit; Kan ze niet meer missen.
Katarina
Sinds ik bij YogaPilatesWorkout.nl (online) ben begonnen heb ik het gevoel dat ik beter in mijn vel zit. Er zijn al vele workouts waaruit je kunt kiezen en daarbij zijn ze nog erg leuk om te doen ook. Claudia geeft erg duidelijk les en motiveert je ook echt om nog net eventjes ietsje meer te geven. In het kort, super leuke lessen om te volgen!
Esmee

Super handig dat ik de online lessen nu kan volgen wanneer het mij uitkomt, zeker in deze bizarre tijd. Claudia biedt heel veel variatie in haar video’s en dat voel ik vaak de andere dag aan mijn spieren!

Kitty
Ik geniet vooral van de Pilates lessen. Mooie opbouw van de les. Vaak uitdagend:) Heldere uitleg en meerdere opties. Zowel muziek als uitleg professioneel verzorgd.
Frieda
Claudia’s lessen en videos zijn helemaal wat ik nodig heb! Enthousiast en spontaan, met een goeie opbouw en flow, en zo duidelijk uitgelegd. Ik vind het fijn dat ze vaak meerdere opties geeft, zodat de workouts zowel voor beginners haalbaar zijn als voor gevorderden uitdagend genoeg. Ik ben blij dat ik haar ook online ontdekt heb!
Hilde
Niemand legt de pilatestechniek en houdingen zo goed uit als Claudia, na een les voel je dat je écht gewerkt hebt aan je core.
Katja
yoga roosendaal

Met yoga beginnen

Vaak hoor ik: ‘Ik zou wel yoga willen doen maar ik ben te stijf.’ Laten we een mythe meteen uit de wereld helpen. Je hoeft helemaal niet lenig te zijn om te starten met yoga. Het is op zich niet gek dat we dit beeld van yoga hebben. Je hoeft Facebook of Instagram nog maar te openen en je tijdlijn staat vol met foto’s van mensen in de meest fancy circus poses. Maar hier gaat het helemaal niet om bij yoga. Na verloop van tijd helpt het beoefenen van yoga om ons lichaam, onze geest en ziel bij elkaar te brengen, waardoor we onszelf beter gaan begrijpen. Maar het beoefenen van yoga brengt nog veel meer voordelen met zich mee. Op fysiek vlak wordt je na verloop van tijd leniger, sterker en creëer je een betere houding en gevoel voor balans. Je gaat beter ademhalen en je stimuleert je bloedcirculatie. Uit onderzoek is ook gebleken dat yoga ontstekingen vermindert, je immuunsysteem een boost geeft en de symptomen van chronische gezondheidsklachten vermindert. Op mentaal vlak zorgt yoga o.a. voor minder stress, depressie en angst. En de lange lijst met voordelen stopt hier nog niet. Iedereen kan dus yoga beoefenen ongeacht flexibiliteit, leeftijd en gewicht. Er is een groot aanbod aan yogastijlen van zeer intensief (zoals ashtanga yoga, vinyasa yoga en yogalates) tot rustig en meditatief (zoals yin yoga en hatha yoga) waardoor er altijd wel een yogastijl is die bij je past. Tijdens een yogales worden ook verschillende opties gegeven en op die manier wordt je gestimuleerd om jezelf op je eigen niveau uit te dagen

Voordelen yoga

Vermindert stress en angstgevoelens

Verbeterde ademhaling

Meer flexibiliteit

Sterkere spieren en een betere lichaamshouding

Verbeterde balans

Beter slapen

Betere bloedcirculatie

Focus op het nu

Innerlijke rust