Fit & Strong Mat Workout

Wil jij op een verantwoorde manier werken aan meer kracht, flexibiliteit en een betere conditie en tegelijkertijd ontstressen? Dan is deze workout iets voor jou!

In deze door mij zelf ontwikkelde mindful workout komen elementen van pilates, yoga en fitness aan bod. De les start met dynamische yogaoefeningen om ons lichaam op te warmen. Daarna volgt een full body workout op basis van pilatesprincipes en kracht en cardio oefeningen wisselen elkaar af. We maken o.a. gebruik van materialen zoals gewichtjes, booty bands, TRX, fitness sliders en soft balls. De oefeningen zijn afwisselend intens en minder intens. We sluiten af yoga stretch oefeningen en een fijne eindontspanning.

Je traint op een leuke manier je hele lichaam en je werkt aan je conditie. We bewegen met controle, precisie etc maar op de beat van de muziek. Geen harde dreunende sportschoolmuziek maar een leuke, gezellige playlist ondersteunt onze workout.

Deze les volg je vanaf september op vrijdagen om 11.00 uur bij Teazer Pilates in Roosendaal. In juli kun je eventueel een proefles volgen. Aangezien er beperkte extra proeflesplaatsen zijn is vooraf aanmelden via info@yogapilatesworkout.nl verplicht.

  • Donderdag 11 juli om 20.00 uur –> nog 1 plaats
  • Donderdag 18 juli om 19.00 uur –> nog 1 plaats
  • Woensdag 24 juli om 19.00 uur –> nog 2 plaatsen

Voor meer informatie, stuur je een e-mail naar info@yogapilatesworkout.nl.