Hou je van afwisseling en lekker bewegen met fijne achtergrondmuziek? Vinyasa yoga is een actieve, dynamische yoga practice met telkens een ander thema of een andere focus.

Regelmatig verzorg ik speciale yoga lessen en yoga gerelateerde workshops in Roosendaal. Wil je graag deze les graag wekelijks volgen in Roosendaal? Stuur mij dan een e-mail via info@yogapilatesworkout.nl.

Vinyasa yoga is een actieve, dynamische yoga practice waarbij we in een flow van de ene pose naar de andere pose bewegen op het ritme van onze ademhaling. Zo nu en dan houden we poses ook wat langer aan. Vinyasa yoga is afgeleid van ashtanga vinyasa yoga maar we beoefenen geen vaste reeks houdingen. Elke les is anders en heeft een ander thema een andere focus waardoor het zeer afwisselend is. De ene keer werken we tijdens de les bijvoorbeeld naar een bepaalde peak pose terwijl een andere keer bijvoorbeeld één van de 5 elementen (aarde, water, vuur, lucht of ruimte) als thema centraal staat.

Mijn lesgeefstijl is down-to-earth en zeker niet zweverig. Kom naar de lessen en ervaar yoga in een plezierige, ongedwongen sfeer. Lees meer over mij

Voor meer informatie over vinyasa yoga in Roosendaal en in de grensstreek kun je contact opnemen via info@yogapilatesworkout.nl.