Online Barre Workout Teacher Training

De online barre workout instructor training zal binnenkort (naar verwachting in maart) beschikbaar zijn!

De Pulse Barre Instructor Training kun je online volgen. Je kunt deze online barre teacher training op de momenten dat het jou uitkomt thuis volgen. Je hebt maximaal. Op deze manier hoef je je ook niet te verplaatsen naar de trainingslocatie.

check Leer effectieve en veilige barre workout lessen geven.
check Barre workout lessen zijn erg populair en geschikt voor vrijwel iedereen. Je kunt met deze lessen nieuwe klanten aantrekken.
check Je start wanneer je wilt en je volgt de lessen wanneer jij tijd hebt.
check Je leert vanuit thuis. Je hoeft je niet naar de trainingslocatie te verplaatsen.
check Je leert in je eigen tempo. Je hebt 4 maanden de tijd om de training te volgen dus je hoeft je niet te haasten.
check Het online trainingsmateriaal is uitgebreid en duidelijk.
check Je kunt op elk moment vragen stellen via e-mail. Deze zullen meestal binnen 1-2 dagen worden beantwoord maar vaak ook sneller.
check Deze training is geen spoedcursus waarin je in een weekend een vast programma of een choreografie krijgt aangeleerd. Het is een uitgebreide training waarin je de juiste tools krijgt om zelf lessen samen te stellen voor jouw publiek.
check Na het volgen van deze training heb je de juiste kennis om jouw eigen lessen verantwoorde manier te instrueren aan jouw publiek. Je kunt aanpassingen geven voor de deelnemers die het nodig hebben en je kunt deelnemers ook optie geven voor extra uitdaging.
check Je kunt je creativiteit de vrije loop laten. Je krijgt van mij de kennis/tools.
check Je kunt overal je barre workout lessen geven zonder dat je een licentie nodig hebt.
check Geen verborgen en/of extra kosten voor licenties of examens.

 • Introductie
 • Barre Workout uitgangspunten
  In deze module leer je wat een barre workout precies inhoudt, welke elementen een barre workout bevat/kan bevatten, wat je precies traint en wat de resultaten zijn. Ook behandelen we onder andere de pilatesprincipes, de juiste lichaamshouding en de (aangepaste) balletposities die we in de barre workout gebruiken.
 • Lesgeven op muziek en cueing
  In deze module leer je lesgeven met muziek en komt cueing aan bod. Cuen is de manier waarop je als docent aangeeft welke verandering in beweging eraan komt. Je kondigt een verandering op tijd in de muziek aan en doen dit niet pas op het moment dat de deelnemers al aan de nieuwe oefening moeten beginnen. Ook gebruiken we cues om de deelnemers in de les bij te sturen. Je leert hoe en wanneer je effectieve instructies geeft voor de juiste uitvoering van de oefeningen.
 • Warming up
  In deze module gaan we in op wat de doelstelling is van de warming up en welke elementen een warming up bevat. We bespreken een aantal typische barre workout warming up oefeningen. Daarnaast krijg je enkele uiteenlopende voorbeelden van warming ups te zien. Vervolgens kun je zelf aan de slag met het creëren van jouw warming up.
 • Oefeningen voor het bovenlichaam
  In deze module bespreken we de belangrijkste spiergroepen van het bovenlichaam. Per onderdeel behandelen we een repertoire oefeningen waarbij we al dan niet gebruik maken van de barre. We bespreken hoe je deze oefeningen in de les kunt toepassen. Je kunt enkele video’s met voorbeelden van sequences bekijken.
 • Oefeningen voor het onderlichaam
  Ook de oefeningen voor het onderlichaam zijn onderverdeeld in enkele categorieën. Per categorie bespreken we de belangrijkste spiergropen. Per onderdeel gaan we in detail in op de oefeningen (vooral) aan de barre. Je leert de juiste techniek en alignment van de oefeningen, veel voorkomende fouten, contraindicaties, aanpassingen (voor bijvoorbeeld mensen met blessures), variaties en opties voor progressie. Je leert welke spiergroepen je traint en welke aanwijzingen je kunt geven. Je krijgt voorbeelden van hoe je klein materiaal zoals ballen en minibands kunt gebruiken.
 • Stretches aan de barre
  De barre is een ideaal hulpmiddel om het lichaam te stretchen. In deze module bespreken we welke stretches je aan de barre kunt doen.
 • Abs / core oefeningen
  De abs / core oefeningen zijn een belangrijk onderdeel van de barre workout. We bespreken wat we precies zullen trainen en wat de belangrijkste spieren/spiergroepen zijn. Er zijn in deze sectie weer verschillende onderdelen. Voor elk van de onderdelen bespreken we weer een repertoire barre-stijl oefeningen.
 • Yoga elementen in de barre workout
  In deze module gaan we in op hoe je yoga-elementen in je les zou kunnen verwerken. Je krijgt enkele voorbeeld sequences te zien.
 • Cardio in de barre workout
  In deze module leer je hoe je cardio-elementen in je les kunt toevoegen. Je krijgt voorbeeldoefeningen en voorbeeldvideo’s te zien.
 • Cooldown & stretches
  We eindigen een barre workout vanzelfsprekend ook met een cooldown en stretches. We bespreken welke elementen een cooldown zou moeten bevatten en je krijgt weer enkele voorbeelden.
 • Alles samenvoegen / lesopbouw
  In deze module bespreken we de (mogelijke) structuur van een barre workout les. Per onderdeel gaan we in op hoe je oefeningen opbouwt, hoe je sequences creëert, welke transities je kunt toepassen en hoe je variaties en progressie toevoegt. We bespreken hoe je kunt variëren met intensiteit, hoe je klein materiaal (zoals ballen, yogablokken, weerstandsbanden e.d.) kunt gebruiken en hoe je echt jouw eigen les kunt creëren. Je krijgt tips voor lesvoorbereiding.
 • Speciale doelgroepen en veiligheid
  Je krijgt in je lessen over het algemeen niet alleen te maken met sterke, fitte en flexibele deelnemers maar ook met andere doelgroepen. We bespreken de meest voorkomende gevallen en hoe je hiermee om kunt gaan.
 • Lesgeefvaardigheden, classroom management en voorbereiding
 • Lesgeven in de praktijk brengen en beoordeling

De training bestaat uit 14 modules. Het lesmateriaal bestaat uit video’s, foto’s, tekst en documenten. Na enkele module is er een korte quiz waarin je kennis getest wordt. Tijdens het volgen van de training kun je altijd vragen via e-mail stellen. Je ontvangt dan binnen 1 à 2 dagen een antwoord (vaak ook sneller dan dat). Na het afronden van alle modules stuur je een video in van jouw barre workout les (50 à 60 minuten) die door mij beoordeeld wordt. Als je alle modules bestudeerd hebt en geoefend hebt dan zul je met vlag en wimpel slagen. Moesten er toch nog een paar verbeterpuntjes zijn dan kun je opnieuw een video insturen. Zodra je de alle modules hebt gevolgd, een voldoende hebt gescoord bij alle quizzen en je opgenomen les in orde is, ontvang je een certificaat.

Kies je voor het extra 1 op 1 begeleiding dan stuur je tijdens het volgen van de training 4x tussentijds een video in met een lesonderdeel. We hebben tussendoor ook 4x keer een Skype call van 20 minuten. Tijdens dit gesprek kun je extra uitleg krijgen en vragen stellen en we bespreken de video het lesonderdeel.

ONLINE BARRE INSTRUCTOR TRAINING

14 modules met uitgebreid lesmateriaal (tekst, video’s, foto’s, quizzen en opdrachten)

€ 349

ONLINE BARRE INSTRUCTOR TRAINING
EXTRA 1 OP 1 BEGELEIDING

14 modules met uitgebreid lesmateriaal (tekst, video’s, foto’s, quizzen en opdrachten)

Extra inclusief
Beoordeling 4 extra ingezonden video’s
4x Skype call van 20 minuten


€ 425

Wat leer je?

 • Jouw eigen barre workout programma’s samenstellen.
 • Deze op een veilige en correcte manier instrueren aan jouw publiek.
 • Een uitgebreid repertoire basisoefeningen aan de barre (35+) met vele variaties.
 • Een uitgebreid basisrepertoire spierversterkende oefeningen op de mat.
 • Aanpassingen van de oefeningen voor bijvoorbeeld beginners en deelnemers met blessures.
 • Jouw eigen unieke lessen en lesgeefstijl ontwikkelen.
 • De uitgangspunten van een barre workout.
 • De pilatesprincipes en de correcte lichaamshouding.
 • Balletposities in de barre workout.
 • Elementen van een barre workout.
 • Intensiteit van een barre workout.
 • Werken met weerstand/klein materiaal.
 • Werken met muziek en cueing.
 • Lesopbouw en lesplannen maken.

Meer info & inschrijveninfo@yogapilatesworkout.nl

Reacties zijn gesloten.