Barre Workout Opleiding
Barre Workout Opleiding

in Nederland

14 & 15 maart
28 & 29 maart

Pulse Barre – Barre Workout Opleiding

Wil je graag leuke en effectieve barre workout lessen leren creëren en op een verantwoorde manier leren lesgeven? Volg de Pulse Barre barre workout opleiding in Nederland en leer hoe je het beste van pilates, yoga, fitness en ballet met elkaar combineert een een superleuke full body workout.

Een barre workout is een full body barre workout op basis van pilatesprincipes met elementen van pilates, fitness, yoga en ballet. Je krijgt bij deze barre workout opleiding geen programma en choreografie voorgekauwd maar je leert zelf jouw eigen barre workout lessen samenstellen en deze op een veilige manier aan jouw doelgroep(en) geven.

Leer effectieve en veilige barre workout lessen geven.

Barre workout lessen zijn erg populair en geschikt voor vrijwel iedereen. Je kunt met deze lessen nieuwe klanten aantrekken.

Deze training is geen spoedcursus waarin je in een weekend een vast programma of een choreografie krijgt aangeleerd. Het is een uitgebreide training waarin je de juiste tools krijgt om zelf lessen samen te stellen voor jouw publiek.

Na het volgen van deze training heb je de juiste kennis om jouw eigen lessen verantwoorde manier te instrueren aan jouw publiek. Je kunt aanpassingen geven voor de deelnemers die het nodig hebben en je kunt deelnemers ook optie geven voor extra uitdaging.

Je kunt je creativiteit de vrije loop laten. Je krijgt van mij de kennis/tools

Je krijgt de kans om te oefenen met lesgeven.

Je kunt overal je barre workout lessen geven zonder dat je een licentie nodig hebt

Geen verborgen en/of extra kosten voor licenties of examens.

Deze 4-daagse barre workout instructor training zal worden gegeven in de Teazer Pilates studio in Roosendaal (Nederland), vlakbij de grens met België. Deze training zal plaatsvinden in februari en maart 2020 in de weekenden. Het is ook mogelijk om deze training op jouw eigen locatie of online te volgen.
Lees meer over de online trainingen

Deze training is bedoeld voor pilates-, ballet-, yoga- en groepsfitnessinstructeurs. Alle oefeningen zullen in detail worden worden doorgenomen maar enige voorkennis van anatomie is noodzakelijk.

Lees meer over de docent van deze barre workout opleiding.

This training is also available in English.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user Feed will not update.