Barre Workout Opleiding
Barre Workout Opleiding

in Nederland

Pulse Barre ® Barre Workout Opleiding

Wil je graag leuke en effectieve barre workout lessen leren creëren en op een verantwoorde manier leren lesgeven? Volg de Pulse Barre ® barre workout opleiding in Nederland en leer hoe je het beste van pilates, yoga, fitness en ballet met elkaar combineert een een superleuke full body workout.

Pulse Barre ® is een full body barre workout op basis van pilatesprincipes met elementen van pilates, fitness, yoga en ballet. Je krijgt bij deze barre workout opleiding geen programma en choreografie voorgekauwd maar je leert zelf jouw eigen barre workout lessen samenstellen en deze op een veilige manier aan jouw doelgroep(en) geven.

Deze 4-daagse barre workout instructor training zal worden gegeven in de Teazer Pilates studio in Roosendaal (Nederland), vlakbij de grens met België. Het is ook mogelijk om deze training op jouw eigen locatie of (gedeeltelijk) live online te volgen. Live online wil zeggen dat je van mij persoonlijk, live via Skype les krijgt.

Deze training is bedoeld voor pilates-, ballet-, yoga- en groepsfitnessinstructeurs. Alle oefeningen zullen in detail worden worden doorgenomen maar enige voorkennis van anatomie is noodzakelijk.

Lees meer over de docent van deze barre workout opleiding.

This training is also available in English.