Tijdens de zomermaanden kun je deelnemen aan een Online Pilates Zomerprogramma.
Lees meer over het online programma

Op maandagochtend om 9.00 uur en 10.00 uur en op dinsdagavond om 19.00 uur geef ik pilateslessen bij Teazer Pilates in Roosendaal. Wil je meer informatie over de lessen of wil je weten waar je nog meer pilateslessen kunt volgen bij mij, stuur je een e-mail naar info@yogapilatesworkout.nl.

In 10 sessions, you feel better,
in 20 sessions you look better,
in 30 sessions you have a whole new body.

Pilates is razend populair. Ook bij tal van Hollywoodsterren zoals Jennifer Aniston, Nicole Kidman en Ben Stiller. Je boekt snel resultaten terwijl het een rustige training is. Pilates is een bewegingsmethode, ontwikkeld door Joseph Pilates (1880-1967), waarbij gecontroleerde bewegingen centraal staan. Joseph Pilates noemde zijn noemde zijn methode “Art of Contrology”. Pilates is vooral gericht op het versterken en flexibeler maken van je powerhouse. Dit omvat je buikspieren, lage rugspieren, bekkenbodemspieren, bilspieren en de spieren rondom je heupen. Lichamelijke klachten worden voorkomen en kunnen zelfs verdwijnen door deze geconcentreerde en rustige manier van trainen. Bij pilates werken body & mind samen om fysieke en mentale balans te creëren. Pilates is geschikt als je fit bent, maar ook als je klachten of beperkingen hebt. Bovendien is pilates een hele goede aanvulling als je yoga beoefent.

Ground Control Pilates

Ik heb mijn opleiding bij Pilates Company van Debbie Jenner gevolgd. Debbie Jenner heeft de Ground Control-PILATES® ontwikkeld. Dit is een Pilatesles met hier en daar aanpassingen zodat op een verantwoorde manier ook een grote groep de Pilatesbewegingen aan kan. De moeilijke, acrobatische en risicovolle oefeningen zijn uit elkaar gehaald en teruggebracht tot een basis. Vanuit die basis, die voor de meeste leerlingen al uitdagend genoeg is, kan er na verloop van tijd progressie worden toegevoegd, waardoor men uiteindelijk op een gelijk niveau komt met een gevorderde pilates les. Daarnaast heb ik ook de Ground Control Pilates level II en Klassieke Pilates Training bij de Pilates Company gevolgd.

You are only as young as your spine is flexible.