Vanaf 1 november kun je in de pilates studio in Roosendaal hippe, vrouwelijke workouts volgen zoals pilates, yoga (vinyasa yoga en yin yoga) en op pilates gebasseerde workouts zoals de barre workout en bodysculpt. Deze workouts zijn niet alleen leuk om te doen maar je boekt er ook vooral resultaten mee. Je werkt op een bewuste manier onder andere aan lange, slanke spieren, een sterke core en een betere houding. De lessen zijn geschikt voor alle fitnessniveaus (ook voor beginners, zwangeren en mensen met blessures). 

barre workout roosendaal
pilates roosendaal

Voor jouw eerste bezoek(en) aan de studio kun je gebruik maken van een proefles ( € 7) óf een Introkaart (€ 25 voor 3 proeflessen in 1 maand). De Introkaart is interessant als je nog niet goed weet welke les bij jou past en eerst verschillende lessen wilt proberen. Overigens kun je met de verschillende maandabonnementen altijd lessen naar keuze reserveren. Je bent niet gebonden aan een vaste wekelijkse les. 
Meer informatie over de tarieven
Nu een proefles boeken
Na het aankopen van een proefles of Introkaart kun je lessen reserveren via het lesrooster. Op dit moment zie je alleen lessen in de ochtenduren op het rooster. Het is de bedoeling om op korte termijn ook lessen in de avonduren toe te voegen.

Het adres van de studio:
SCHERPDEEL 20
4703 RJ ROOSENDAAL
De studio bevindt zich in CrossFit Zuid. Je vindt voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. De studio is vanaf 10 minuten voor aanvang van de les toegankelijk.

Bekijk het voorlopige lesrooster

Meer info volgt zeer binnenkort!