Online yoga lessen

Online yoga lessen

Online yoga lessen volg je via mijn online studio. Ik geef live online yoga lessen die ik zo nu en dan ook opneem en beschikbaar stel in de bibliotheek met online video’s. Je wordt bij deze yoga lessen persoonlijk door mij gecoacht wordt zodat je weet of je alle oefeningen juist (dus veilig en effectief) uitvoert. Bekijk het lesrooster om te zien welke live online yoga lessen er op het programma staan.
Naar de online pilates, barre & yoga studio
Meer info over de online pilates, barre & yoga studio
Live online lesrooster

 

Materiaal voor de online vinyasa yoga lessen

Materiaal voor de online yin yoga lessen

Maak je eigen yogabolster (yogakussen)

Over de online vinyasa yoga lessen

Vinyasa yoga is een actieve, dynamische yoga practice waarbij we in een flow van de ene pose naar de andere pose bewegen op het ritme van onze ademhaling. Zo nu en dan houden we poses ook wat langer aan. Vinyasa yoga is afgeleid van ashtanga vinyasa yoga maar we beoefenen geen vaste reeks houdingen. Elke les is anders en heeft een ander thema een andere focus waardoor het zeer afwisselend is. De ene keer werken we tijdens de les bijvoorbeeld naar een bepaalde peak pose terwijl een andere keer bijvoorbeeld één van de 5 elementen (aarde, water, vuur, lucht of ruimte) als thema centraal staat.

Over de online yin yoga lessen

Heb jij een druk leven, vol met dynamische en intensieve activiteiten en zoek je meer balans? Of heb je last van klachten in bekken, schouders, rug, nek of schouders en zoek je een toegankelijke les? Of wil je gewoon heerlijk ontspannen en flexibeler worden. Dan is yin yoga iets voor jou! Yin yoga is een hele rustige, passieve vorm van yoga waarbij de houdingen vooral liggen en zittend worden uitgevoerd. Je blijft lang (3 à 5 minuten) in een houding. Je spieren blijven zoveel mogelijk ontspannen. Het draait bij Yin yoga om loslaten. Bij de yin yogales gebruik je diverse props zoals bolsters (kussens), blokjes en riemen om jouw lichaam te ondersteunen. De houdingen zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten.

Playlist online yoga lessen

Omdat achtergrondmuziek bij de pilates video’s of live pilates lessen de geluidskwaliteit niet ten goede komt wil ik graag mijn playlists voor de diverse lessen met je delen. Als je wil kun je deze tijdens de lessen thuis afspelen.

Vinyasa yoga playlist

Yin yoga playlist