In mijn online studio volg je hippe, vrouwelijke, op pilates gebaseerde workouts. Je kunt trainen waar en wanneer je wilt. Je traint op je eigen niveau want er worden steeds verschillende opties gegeven. Breng daarnaast lichaam en geest in balans met de dynamische yogalessen. Houd je van een nuchtere benadering, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Tijdens de live online sessies word je door mij persoonlijk gecoacht. In deze periode is het extra belangrijk om fit en gezond te blijven. De lessen zullen bijdragen aan het ondersteunen van je immuunsysteem.

Je krijgt met een abonnement toegang tot de volledige bibliotheek met lessen (barre/chair workout, mat workout, pilateslessen en meer) die je on demand, dus wanneer en waar het jou uitkomt, kunt volgen. Wekelijks worden er nieuwe lessen toegevoegd. Wil je gratis en vrijblijvend 7 dagen toegang krijgen? Ga dan naar de online studio via de onderstaande knop, meld je aan en start een lidmaatschap. Op dit moment is dat alleen mogelijk met een creditcard. Wil je geen lid worden, zeg dan op binnen 7 dagen. Er wordt dan helemaal niets van je kaart afgeschreven. De live online lessen zijn ook per les te boeken. Hiervoor heb je geen creditcard nodig. Dit kan met een gewone bankkaart. Bekijk ook de Veelgestelde vragen op deze pagina voor meer informatie.

START NU DE GRATIS 7 DAGEN PROEFPERIODE

Waarom kiezen voor een maandelijks onbeperkt online abonnement?

 • Toegang tot de hele bibliotheek on demand lessen (nu al 25 lessen)

 • 7 dagen gratis proberen

 • Altijd opzegbaar

 • Les volgen waar en wanneer het jou uitkomt

 • Wekelijks nieuwe lessen (minimaal 5 lessen per maand)

 • Wekelijkse live online lessen waarin je door mij persoonlijk gecoacht wordt (we kunnen elkaar zien en horen)

 • Uniek aanbod hippe, vrouwelijke workouts

 • Voor beginners en gevorderden

 • Lessen in het Nederlands

 • Coronaproof trainen

Over de lessen

In de online studio vind je een uniek aanbod lessen, gegeven in het Nederlands. Op dit moment staat er al 25 video’s online waaronder pilates, power pilates en op pilates gebaseerde workouts zoals de barre/chair workout en de mat workout. De lessen zijn van verschillende lengte (15 – 60 minuten) en geschikt voor verschillende niveaus (beginners en gevorderden). Elke week zullen er nieuwe workouts aan het platform worden toegevoegd. Dat zullen er minimaal 5 per maand zijn (minimaal 2x pilates en 2x barre/chair of een andere workout).
Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de lessen

Op dit moment staat deze 25 lessen online:
9x Pilates (5 gloednieuwe)
8x Barre workout (4 gloednieuwe)
4x Mat workout (2 gloednieuwe)
4x Power Pilates
Van de 25 workouts zijn er nu al 11 nieuwe. De andere workouts zijn het afgelopen jaar gemaakt en gepubliceerd geweest.

Op dit moment zijn er (nog) geen on demand yogalessen te volgen via het platform. De focus ligt in eerste instantie op pilates en barre. Wellicht dat het aanbod later met yoga wordt uitgebreid.

Het platform voorziet ook in de mogelijkheid om live online lessen aan te bieden. Bekijk welke live online lessen er deze week/komende week op het programma staan.

Ik gebruik zo nu en dan kleine materialen bij de workouts maar op een enkele uitzondering na zijn de lessen zo gemaakt dat zo ook zonder materiaal kunt doen. Alleen voor de barre/chair workout en de mat workout zijn lichte gewichtjes handig. Ik heb even voor je opgesomd welke materialen ik in de lessen gebruik en waar je ze eventueel kunt kopen.
Lees hier meer over klein materiaal

 

Veelgestelde vragen

Ja. Op dit moment kun je je alleen aanmelden voor de gratis 7 dagen toegang met een creditcard. Zeer binnenkort zullen er ook andere betaalmethodes zoals iDeal en Bancontact beschikbaar zijn.

Nee. Er wordt pas iets van je rekening afgeschreven als de 7 dagen proefperiode voorbij is. Je kunt je voor de eerste betaling eenvoudig afmelden.

Lid worden is erg eenvoudig. Je gaat naar de online studio en klikt op één van de on demand video’s of op het lidmaatschap (onderaan de pagina) en vul je gegevens in. Op dit moment kun je alleen lid worden met een creditcard. Voor losse lessen heb je geen creditcard nodig.

Let op: Kies je voor een abonnement dan zal je lidmaatschap automatisch maandelijks vernieuwd worden. Je kunt het lidmaatschap wel op elk moment opzeggen zodat het lidmaatschap niet vernieuwd zal worden.

De live online lessen zijn inbegrepen in het lidmaatschap maar de ze zijn ook los te boeken. Om een losse les te boeken klik je op de losse les en voer je je gegevens in. Voor het boeken van een losse les heb je geen creditcard nodig. Je kunt deze ook met een bankkaart boeken.

Nee, tijdens een live les kan alleen ik je zien en horen. Vóór en na de les kan ik (binnenkort) de ‘community mode’ aan zetten zodat je wel even bij kunt kletsen met elkaar :-).

Ja, dat kan. Je kunt de video casten naar je smart tv of andere tv m.b.v. bijvoorbeeld een ChromeCast.

Heb je nog vragen? Stuur mij een e-mail via info@yogapilatesworkout.nl.

1 maand onbeperkt

19per maand
 • On demand barre/chair workout, pilates, mat workout & meer
 • Onbeperkt toegang tot alle on demand video’s (nu al 20 lessen)
 • Minimaal 5 nieuwe video’s per maand (minimaal 2x pilates, 2x barre/chair of andere workout)
 • 7 dagen gratis toegang (je begint pas te betalen na 7 dagen, tenzij je voor de datum opzegt)