Om 7 dagen gratis toegang te krijg tot alle workouts stuur je mij een e-mail via info@yogapilatesworkout.nl. Ik zal dan z.s.m. een proefaccount voor je aanmaken. Je kunt dan alle workouts geheel vrijblijvend 7 dagen lang proberen.

Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen. Ga de pagina Mijn account en klik onder Mijn lidmaatschappen op annuleren en bevestig dat je wilt annuleren. Er zullen dan geen nieuwe afschrijvingen meer worden gedaan van jouw creditcard.

Met een creditcard kun je alles zelf regelen via de website. Je kunt lid worden en meteen met de workouts beginnen. Betalingen met creditcard gebeuren via een beveiligde omgeving van Stripe, de bekendste payment service provider die wereldwijd actief is. Beschik je niet over een creditcard stuur mij dan een e-mail via info@yogapilatesworkout.nl zodat ik je een ander soort betaallink kan sturen. 

Betalingen met creditcard gebeuren via een beveiligde omgeving van Stripe, de bekendste payment service provider die wereldwijd actief is. Betalen via de website met creditcard is dus veilig.

Video’s zijn ook af te spelen op je tv als je bijvoorbeeld Chromecast hebt. 

Ook kun je de video’s op het volledige scherm van je laptop of tablet bekijken door te klikken op het icoontje rechtsonder.

full screen

De meeste workouts zijn zo ontworpen dat je ze prima kunt volgen met alleen een matje. Voor de barre workout heb je een stoel nodig die je als geïmproviseerde ballet barre kunt gebruiken en bij die workout gebruik ik vrijwel altijd lichte gewichtjes. I.p.v. lichte gewichtjes kun je ook met water gevulde flesjes gebruiken. Het werken met kleine fitnessmaterialen is wel erg fijn en de kosten voor aanschaf zijn zeer beperkt. Lees de pagina Materiaal voor meer informatie over de materialen die ik graag gebruik.