Online pilates lessen

Online pilates lessen

Online pilates lessen volg je via mijn online studio. Je vindt er een ruim aanbod pilates video’s voor beginners en gevorderden. Ook geef ik live online pilates lessen. Pilates lessen waarbij je persoonlijk door mij gecoacht wordt zodat je weet of je alle oefeningen juist (dus veilig en effectief) uitvoert. Neem een kijkje in de online studio om een zien welke pilates online lessen je on demand (dus waar en wanneer het jou uitkomt) kunt volgen en bekijk ook het lesrooster om te zien welke live online pilates lessen er op het programma staan.
Naar de online pilates studio
Meer info over de online pilates studio
Live online lesrooster

 

 

Materiaal voor de online pilates lessen

Pilates bal
Een pilatesbal is echt een hele fijne prop. Je kunt er oneindig veel mee. Ik gebruik een bal van Decathlon maat S (22 cm). Zo nu en dan veranderen ze van kleur. Momenteel zijn ze grijs. Let op: ze zijn ook verkrijgbaar in maat L. Dat formaat vind ik zelf niet zo handig. Van andere merken zul je online ook nog wel pilatesballen van dit formaat vinden. Ze worden ook wel miniball, softball of overball genoemd. Ik gebruik de pilates bal ook regelmatig bij de barre workouts en bij de roll, stretch & release lessen.
NL
https://www.decathlon.nl/p/softball-pilates-diameter-22-cm-diameter-26-cm/_/R-p-305188?mc=8529179&c=GRIJS
BE
https://www.decathlon.be/nl/p/softball-lichtblauw-diameter-220-mm-donkerblauw-diameter-260-mm/_/R-p-305188?mc=8529179&c=GRIJS

Over de online pilates lessen

Pilates is een bewegingsmethode, ontwikkeld door Joseph Pilates (1880-1967), waarbij gecontroleerde bewegingen centraal staan. Joseph Pilates noemde zijn noemde zijn methode “Art of Contrology”. Pilates is vooral gericht op het versterken en flexibeler maken van je powerhouse. Dit omvat je buikspieren, lage rugspieren, bekkenbodemspieren, bilspieren en de spieren rondom je heupen. Maar pilates is een workout voor je hele lichaam. Lichamelijke klachten worden voorkomen en kunnen zelfs verdwijnen door deze geconcentreerde en rustige manier van trainen. Bij pilates werken body & mind samen om fysieke en mentale balans te creëren. Pilates is geschikt als je fit bent, maar ook als je klachten of beperkingen hebt.

Playlist online pilates lessen

Omdat achtergrondmuziek bij de pilates video’s of live pilates lessen de geluidskwaliteit niet ten goede komt wil ik graag mijn playlists voor de diverse lessen met je delen. Als je wil kun je deze tijdens de lessen thuis afspelen.