DIRECT NAAR DE ONLINE PILATES STUDIO
  • Les volgen waar en wanneer het jou uitkomt

  • Uniek aanbod hippe, vrouwelijke workouts (online pilates lessen, barre workout & body sculpt)

  • Ruim aanbod on demand video lessen (> 50)

  • 7 dagen gratis proberen & altijd opzegbaar

  • Lessen in het Nederlands

STUUR MIJ DE KORTINGSCODE

Neem alvast een kijkje in de vernieuwde online studio en meld je aan voor 7 dagen gratis toegang en om de kortingscode te ontvangen. Je betaalt dan slechts € 14 per maand ipv € 19 voor onbeperkt toegang tot de online studio in mei, juni & juli.

NEEM ALVAST EEN KIJKJE IN DE VERNIEUWDE ONLINE STUDIO
Online pilates lessen & barre workout

Wat deelnemers over de lessen zeggen

Claudia haar lessen zijn gewoon supergoed! Vanaf de eerste les was ik verkocht. Heb zelf al heel wat ervaring met lichaamswerk en haar lessen geven me alles wat ik zoek: kwaliteit, deskundigheid, inzicht, creativiteit (elke les de focus op steeds andere lichaamsdelen), vriendelijke toplesgever met aandacht voor haar leerlingen. Op haar website vind ik een waaier aan gevarieerde lessen. Ik kan gemakkelijk een sessie kiezen naargelang mijn dagindeling en gemoedstoestand: lang/kort/krachtig of meer focus op diepere ontspanning. Een echte aanrader! 
Diane
Duidelijke instructies, pittige lessen en merkbaar sterkere buik-en rugspieren als resultaat. Ik ben fan!
Katleen
Claudia’s Pilates lessen zijn geweldig en zeer gevarieerd. Zelfs bij on demand video lessen heb je de indruk dat ze meekijkt omdat ze je steeds bijstuurt om de bewegingen helemaal goed uit te voeren.
Katrien
Ik ken Claudia al geruime tijd van haar “live lessen” van pre-Corona tijden en was heel blij dat ze met online-lessen begon. Ze heeft haar eigen spontane en zeer professionele manier van lesgeven: goed onderbouwde uitleg over alle oefeningen, heel goede opbouw van de lessen en een zalige flow zodat je met plezier haar lessen volgt. Ik ben heel blij dat ik vanuit mijn “eigen cocon” kan meedoen met haar lessen en hoop echt ben harte dat er nog veel zullen volgen.
Kathleen
Claudia was mijn eerste en tevens ook beste ervaring met pilates. Het is in deze tijden sowieso niet evident om fit te blijven, maar ik ben super tevreden dat ik via de studio – al is het dan op afstand – terug bij Claudia terecht kon. De lessen op het platform zijn makkelijk te volgen, wanneer het je maar past, maar ik geniet toch het meest van de ‘live’ lessen.  Voor het groepsgevoel, maar ook voor de aanspreekbaarheid. Ik heb gemakkelijk last van ontstekingen en ik weet dat als ik ergens pijn heb, ik ook persoonlijke aanpassingen op de oefeningen krijg. De groepjes zijn klein, de lerares super toegankelijk en aardig en de trainingen zelf deugddoend. Niet twijfelen!
Anneke
De yoga lessen van Claudia zijn een eye-opener. Ik heb al bij meerdere lesgevers yoga gevolgd en meestal ging ik gefrustreerd buiten. Ik deed na wat zij deden, maar dat was het. Ik had geen flauw idee wat je echt moest doen. Wat de precieze bedoeling was, waar je op moest letten, wat je binnenin je lijf moet/kunt doen. Daarom ben ik zo blij dat ik Claudia gevonden heb….Claudia neemt je mee met grote precisie naar de juiste uitlijning. Met de juiste woorden toont ze welke spieren te gebruiken, en waar je op moet letten EN je krijgt de tijd om alles rustig te volgen. Ze is werkelijk één van de beste. Heel dankbaar ben ik voor haar lessen! En iedere keer opnieuw geniet ik van haar lessen en kijk ik er naar uit; Kan ze niet meer missen.
Katarina
Sinds ik bij YogaPilatesWorkout.nl (online) ben begonnen heb ik het gevoel dat ik beter in mijn vel zit. Er zijn al vele workouts waaruit je kunt kiezen en daarbij zijn ze nog erg leuk om te doen ook. Claudia geeft erg duidelijk les en motiveert je ook echt om nog net eventjes ietsje meer te geven. In het kort, super leuke lessen om te volgen!
Esmee

Super handig dat ik de online lessen nu kan volgen wanneer het mij uitkomt, zeker in deze bizarre tijd. Claudia biedt heel veel variatie in haar video’s en dat voel ik vaak de andere dag aan mijn spieren!

Kitty
Ik geniet vooral van de Pilates lessen. Mooie opbouw van de les. Vaak uitdagend:) Heldere uitleg en meerdere opties. Zowel muziek als uitleg professioneel verzorgd.
Frieda
Claudia’s lessen en videos zijn helemaal wat ik nodig heb! Enthousiast en spontaan, met een goeie opbouw en flow, en zo duidelijk uitgelegd. Ik vind het fijn dat ze vaak meerdere opties geeft, zodat de workouts zowel voor beginners haalbaar zijn als voor gevorderden uitdagend genoeg. Ik ben blij dat ik haar ook online ontdekt heb!
Hilde
Niemand legt de pilatestechniek en houdingen zo goed uit als Claudia, na een les voel je dat je écht gewerkt hebt aan je core.
Katja

Over de online pilates lessen, barre workouts & yoga lessen

In mijn online studio volg je hippe, vrouwelijke, op pilates gebaseerde workouts. Je kunt trainen waar en wanneer je wilt. Je traint op je eigen niveau want er worden steeds verschillende opties gegeven. In deze periode is het extra belangrijk om fit en gezond te blijven. De lessen zullen bijdragen aan het ondersteunen van je immuunsysteem. 

De online lessen worden gegeven in het Nederlands. Op dit moment staan er al meer dan 50 video’s online waaronder pilates lessen en op pilates gebaseerde workouts zoals de barre/chair workout, body sculpt en enkele yogalessen. De lessen zijn van verschillende lengte (15 – 60 minuten) en geschikt voor verschillende niveaus. Vrijwel alle workouts zijn goed te volgen voor beginners omdat ik veel uitleg en opties geef. Het niveau van de workouts loopt uiteen van basis tot half-gevorderd. Vanaf augustus zal ik ook wat meer verder gevorderde lessen toevoegen. Normaal gezien voeg ik elke week nieuwe workouts aan het platform worden toe. In de periode mei – juli ben ik met zwangerschapsverlof en zal ik geen nieuwe content maken of live lessen geven. In deze periode kun je een abonnement tegen een gereduceerd tarief van € 14 nemen.
Naar de online studio

1 maand onbeperkt toegang online studio

€ 19,99 € 14
(in mei, juni & juli)

  • Onbeperkt toegang tot alle on demand video lessen (nu al meer dan 50 lessen)

  • Minimaal 4 nieuwe video’s per maand (minimaal 2x pilates, 2x barre/chair of andere workout). Dit geldt  niet in mei-juli i.v.m. zwangerschapsverlof.

  • 7 dagen geheel vrijblijvend proberen

  • Gratis deelname aan de live online lessen. I.v.m. zwangerschapsverlof geen live lessen in mei – juli.

  • Altijd opzegbaar (voor de maandelijkse vernieuwingsdatum)

NAAR DE ONLINE STUDIO