DIRECT NAAR DE ONLINE PILATES STUDIO
 • Les volgen waar en wanneer het jou uitkomt

 • Uniek aanbod hippe, vrouwelijke workouts (online pilates lessen & barre workout)

 • Uitgebreide bibliotheek on demand video lessen (wekelijkse worden er nieuwe lessen toegevoegd)

 • 7 dagen gratis proberen & altijd opzegbaar

 • Maandabonnement en losse lessen mogelijk

 • Live lessen waarbij je persoonlijk door mij gecoacht wordt

 • Vinyasa & yin online yoga lessen

 • Voor beginners én gevorderden

 • Lessen in het Nederlands

START NU DE GRATIS 7 DAGEN PROEFPERIODE
Online pilates lessen & barre workout

Wat deelnemers over de lessen zeggen

Claudia’s Pilates lessen zijn geweldig en zeer gevarieerd. Zelfs bij on demand video lessen heb je de indruk dat ze meekijkt omdat ze je steeds bijstuurt om de bewegingen helemaal goed uit te voeren.
Katrien
Ik ken Claudia al geruime tijd van haar “live lessen” van pre-Corona tijden en was heel blij dat ze met online-lessen begon. Ze heeft haar eigen spontane en zeer professionele manier van lesgeven: goed onderbouwde uitleg over alle oefeningen, heel goede opbouw van de lessen en een zalige flow zodat je met plezier haar lessen volgt. Ik ben heel blij dat ik vanuit mijn “eigen cocon” kan meedoen met haar lessen en hoop echt ben harte dat er nog veel zullen volgen.
Kathleen
Claudia was mijn eerste en tevens ook beste ervaring met pilates. Het is in deze tijden sowieso niet evident om fit te blijven, maar ik ben super tevreden dat ik via de studio – al is het dan op afstand – terug bij Claudia terecht kon. De lessen op het platform zijn makkelijk te volgen, wanneer het je maar past, maar ik geniet toch het meest van de ‘live’ lessen.  Voor het groepsgevoel, maar ook voor de aanspreekbaarheid. Ik heb gemakkelijk last van ontstekingen en ik weet dat als ik ergens pijn heb, ik ook persoonlijke aanpassingen op de oefeningen krijg. De groepjes zijn klein, de lerares super toegankelijk en aardig en de trainingen zelf deugddoend. Niet twijfelen!
Anneke
De yoga lessen van Claudia zijn een eye-opener. Ik heb al bij meerdere lesgevers yoga gevolgd en meestal ging ik gefrustreerd buiten. Ik deed na wat zij deden, maar dat was het. Ik had geen flauw idee wat je echt moest doen. Wat de precieze bedoeling was, waar je op moest letten, wat je binnenin je lijf moet/kunt doen. Daarom ben ik zo blij dat ik Claudia gevonden heb….Claudia neemt je mee met grote precisie naar de juiste uitlijning. Met de juiste woorden toont ze welke spieren te gebruiken, en waar je op moet letten EN je krijgt de tijd om alles rustig te volgen. Ze is werkelijk één van de beste. Heel dankbaar ben ik voor haar lessen! En iedere keer opnieuw geniet ik van haar lessen en kijk ik er naar uit; Kan ze niet meer missen.
Katarina
Sinds ik bij YogaPilatesWorkout.nl (online) ben begonnen heb ik het gevoel dat ik beter in mijn vel zit. Er zijn al vele workouts waaruit je kunt kiezen en daarbij zijn ze nog erg leuk om te doen ook. Claudia geeft erg duidelijk les en motiveert je ook echt om nog net eventjes ietsje meer te geven. In het kort, super leuke lessen om te volgen!
Esmee

Super handig dat ik de online lessen nu kan volgen wanneer het mij uitkomt, zeker in deze bizarre tijd. Claudia biedt heel veel variatie in haar video’s en dat voel ik vaak de andere dag aan mijn spieren!

Kitty
Ik geniet vooral van de Pilates lessen. Mooie opbouw van de les. Vaak uitdagend:) Heldere uitleg en meerdere opties. Zowel muziek als uitleg professioneel verzorgd.
Frieda
Claudia’s lessen en videos zijn helemaal wat ik nodig heb! Enthousiast en spontaan, met een goeie opbouw en flow, en zo duidelijk uitgelegd. Ik vind het fijn dat ze vaak meerdere opties geeft, zodat de workouts zowel voor beginners haalbaar zijn als voor gevorderden uitdagend genoeg. Ik ben blij dat ik haar ook online ontdekt heb!
Hilde
Niemand legt de pilatestechniek en houdingen zo goed uit als Claudia, na een les voel je dat je écht gewerkt hebt aan je core.
Katja

Over de online pilates lessen, barre workouts & yoga lessen

In mijn online studio volg je hippe, vrouwelijke, op pilates gebaseerde workouts. Je kunt trainen waar en wanneer je wilt. Je traint op je eigen niveau want er worden steeds verschillende opties gegeven. In deze periode is het extra belangrijk om fit en gezond te blijven. De lessen zullen bijdragen aan het ondersteunen van je immuunsysteem. 

De online lessen worden gegeven in het Nederlands. Op dit moment staat er al 38 video’s online waaronder pilates lessen en op pilates gebaseerde workouts zoals de barre/chair workout en de mat workout. De lessen zijn van verschillende lengte (15 – 60 minuten) en geschikt voor verschillende niveaus (beginners en gevorderden). Elke week zullen er nieuwe workouts aan het platform worden toegevoegd. Dat zullen er minimaal 4 per maand zijn (minimaal 2x pilates en 2x barre/chair of een andere workout).
Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de lessen

Als extraatje geef ik ook live online pilates lessen en barre workouts. Je kunt via de online studio ook live online lessen volgen. Je wordt bij de live online lessen persoonlijk door mij gecoacht. Zo weet je of je de oefeningen juist uitvoert en ze dus veilig en effectief zijn. Als lid van de online studio is deelname aan de online lessen geheel gratis. Als niet lid kun je deze live online lessen ook als losse les boeken. Zolang er geen live lessen in de studio’s mogelijk zijn geef ik ook als extra live online yogalessen. Een goede manier om lichaam en geest in balans te brengen. Houd je van een nuchtere benadering, dan ben je bij mij aan het juiste adres. 
Bekijk welke live online lessen er deze maand op het programma staan

 

Over de online pilates studio

Je krijgt met een abonnement toegang tot de volledige bibliotheek met lessen die je on demand, dus wanneer en waar het jou uitkomt, kunt volgen.  Ook kun je gratis deelnemen aan de live online lessen. Wil je gratis en vrijblijvend 7 dagen toegang krijgen? Ga dan naar de online studio, meld je aan en start een lidmaatschap. Op dit moment is dat alleen mogelijk met een creditcard. Wil je geen lid worden, zeg dan op binnen 7 dagen. Er wordt dan helemaal niets van je kaart afgeschreven. De live online lessen zijn ook per les te boeken. Hiervoor heb je geen creditcard nodig. Dit kan met een gewone bankkaart. Bekijk ook de Veelgestelde vragen op deze pagina voor meer informatie.

Ik gebruik zo nu en dan kleine materialen bij de workouts maar op een enkele uitzondering na zijn de lessen zo gemaakt dat zo ook zonder materiaal kunt doen. Alleen voor de barre/chair workout en de mat workout zijn lichte gewichtjes handig. Ik heb even voor je opgesomd welke materialen ik in de lessen gebruik en waar je ze eventueel kunt kopen.
Lees hier meer over klein materiaal

Veelgestelde vragen over de online lessen

1 maand onbeperkt toegang online studio

€ 19

 • Onbeperkt toegang tot alle on demand video lessen (nu al 38 lessen)

 • Minimaal 4 nieuwe video’s per maand (minimaal 2x pilates, 2x barre/chair of andere workout)

 • 7 dagen gratis toegang (je begint pas te betalen na 7 dagen, tenzij je voor de datum opzegt)

 • Gratis deelname aan de live online lessen

NAAR DE ONLINE STUDIO