ONLINE PILATES & BARRE STUDIO

Ben jij er klaar voor om je energieker, fitter en gewoon lekkerder in je vel te voelen?

Volg nu onbeperkt online workouts waar en wanneer je maar wilt voor slechts € 19,99 per maand. Probeer bovendien 7 dagen geheel gratis.

START MIJN GRATIS 7 DAGEN PROEFPERIODE
NEEM EEN KIJKJE IN DE ONLINE STUDIO

Herken jij jezelf hierin?

Kun je nergens in jouw buurt leuke lessen vinden waarmee je resultaten boekt?

Verdoe je je tijd regelmatig door eindeloos door YouTube te scrollen zonder een leuke workout te vinden?

Heb jij ook te weinig uren in een dag en blijft er geen tijd meer over om naar een studio te gaan om lessen te volgen?

Ben je regelmatig onderweg en wil je je workouts graag overal mee naartoe nemen?

Heb je geen budget voor een duur studio abonnement en wil je toch kwalitatief goede lessen volgen?

Wil je graag naast die ene wekelijkse les die je altijd in de studio volgt vaker lessen thuis volgen?

Ben je er tijdens de coronacrisis achter gekomen dat het toch wel erg handig is om thuis les te volgen zonder dat je je op moet doffen om de deur uit te gaan?

Wil je liever thuis les volgen waar andere deelnemers je niet kunnen zien?

 

VOLG LESSEN WAAR EN WANNEER HET JOU UITKOMT

UNIEK AANBOD HIPPE, VROUWELIJKE WORKOUTS WAARMEE JE RESULTATEN BOEKT

7 DAGEN GRATIS PROBEREN EN ALTIJD OPZEGBAAR

Over de online studio

In de online studio vind je pilates lessen, barre workouts en enkele andere workouts en yogalessen (inmiddels al meer dan 60 lessen). Deze vrouwelijke, hippe workouts zijn leuk om te doen en je boekt er vooral resultaten mee. Op een rustige, gecontroleerde manier train je je hele lichaam. Zo ontwikkel je onder andere lange, slanke spieren (geen massa) en een sterke core en je verbetert je houding. Je gaat je gewoon lekkerder in je vel voelen. De meeste workouts zijn geschikt voor alle niveaus (dus ook voor beginners). Ik geef steeds veel uitleg en opties. Elke maand voeg ik minimaal 4 nieuwe lessen toe (10 – 60 minuten). Vanaf september vind je ook meer korte workouts in de online studio. Handig voor als je wat minder tijd hebt of als je enkele workouts wilt combineren om zo je eigen training samen te stellen.

Over mij

Hi, ik ben Claudia. Ik heb inmiddels ruim 25 jaar ervaring met het geven van groepslessen. Ik ben gecertificeerd groepsles-, yoga- en pilatesinstructrice. Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden je energieker, fitter en gewoon lekkerder in je vel te laten voelen. Naast live lessen bij diverse clubs en studio’s geef ik online lessen sinds maart 2020. Inmiddels ben ik kersverse moeder van Cleo. Ik begrijp daarom maar al te goed dat het soms lastig is om tijd vrij te maken een workout routine te creëren. Ik hoop dat ik je met deze online studio je daarbij kan helpen.

Wat deelnemers over de lessen zeggen

Claudia haar lessen zijn gewoon supergoed! Vanaf de eerste les was ik verkocht. Heb zelf al heel wat ervaring met lichaamswerk en haar lessen geven me alles wat ik zoek: kwaliteit, deskundigheid, inzicht, creativiteit (elke les de focus op steeds andere lichaamsdelen), vriendelijke toplesgever met aandacht voor haar leerlingen. Op haar website vind ik een waaier aan gevarieerde lessen. Ik kan gemakkelijk een sessie kiezen naargelang mijn dagindeling en gemoedstoestand: lang/kort/krachtig of meer focus op diepere ontspanning. Een echte aanrader! 
Diane
Duidelijke instructies, pittige lessen en merkbaar sterkere buik-en rugspieren als resultaat. Ik ben fan!
Katleen
Claudia’s Pilates lessen zijn geweldig en zeer gevarieerd. Zelfs bij on demand video lessen heb je de indruk dat ze meekijkt omdat ze je steeds bijstuurt om de bewegingen helemaal goed uit te voeren.
Katrien
Ik ken Claudia al geruime tijd van haar “live lessen” van pre-Corona tijden en was heel blij dat ze met online-lessen begon. Ze heeft haar eigen spontane en zeer professionele manier van lesgeven: goed onderbouwde uitleg over alle oefeningen, heel goede opbouw van de lessen en een zalige flow zodat je met plezier haar lessen volgt. Ik ben heel blij dat ik vanuit mijn “eigen cocon” kan meedoen met haar lessen en hoop echt ben harte dat er nog veel zullen volgen.
Kathleen
Claudia was mijn eerste en tevens ook beste ervaring met pilates. Het is in deze tijden sowieso niet evident om fit te blijven, maar ik ben super tevreden dat ik via de studio – al is het dan op afstand – terug bij Claudia terecht kon. De lessen op het platform zijn makkelijk te volgen, wanneer het je maar past, maar ik geniet toch het meest van de ‘live’ lessen.  Voor het groepsgevoel, maar ook voor de aanspreekbaarheid. Ik heb gemakkelijk last van ontstekingen en ik weet dat als ik ergens pijn heb, ik ook persoonlijke aanpassingen op de oefeningen krijg. De groepjes zijn klein, de lerares super toegankelijk en aardig en de trainingen zelf deugddoend. Niet twijfelen!
Anneke
De yoga lessen van Claudia zijn een eye-opener. Ik heb al bij meerdere lesgevers yoga gevolgd en meestal ging ik gefrustreerd buiten. Ik deed na wat zij deden, maar dat was het. Ik had geen flauw idee wat je echt moest doen. Wat de precieze bedoeling was, waar je op moest letten, wat je binnenin je lijf moet/kunt doen. Daarom ben ik zo blij dat ik Claudia gevonden heb….Claudia neemt je mee met grote precisie naar de juiste uitlijning. Met de juiste woorden toont ze welke spieren te gebruiken, en waar je op moet letten EN je krijgt de tijd om alles rustig te volgen. Ze is werkelijk één van de beste. Heel dankbaar ben ik voor haar lessen! En iedere keer opnieuw geniet ik van haar lessen en kijk ik er naar uit; Kan ze niet meer missen.
Katarina
Sinds ik bij YogaPilatesWorkout.nl (online) ben begonnen heb ik het gevoel dat ik beter in mijn vel zit. Er zijn al vele workouts waaruit je kunt kiezen en daarbij zijn ze nog erg leuk om te doen ook. Claudia geeft erg duidelijk les en motiveert je ook echt om nog net eventjes ietsje meer te geven. In het kort, super leuke lessen om te volgen!
Esmee

Super handig dat ik de online lessen nu kan volgen wanneer het mij uitkomt, zeker in deze bizarre tijd. Claudia biedt heel veel variatie in haar video’s en dat voel ik vaak de andere dag aan mijn spieren!

Kitty
Ik geniet vooral van de Pilates lessen. Mooie opbouw van de les. Vaak uitdagend:) Heldere uitleg en meerdere opties. Zowel muziek als uitleg professioneel verzorgd.
Frieda
Claudia’s lessen en videos zijn helemaal wat ik nodig heb! Enthousiast en spontaan, met een goeie opbouw en flow, en zo duidelijk uitgelegd. Ik vind het fijn dat ze vaak meerdere opties geeft, zodat de workouts zowel voor beginners haalbaar zijn als voor gevorderden uitdagend genoeg. Ik ben blij dat ik haar ook online ontdekt heb!
Hilde
Niemand legt de pilatestechniek en houdingen zo goed uit als Claudia, na een les voel je dat je écht gewerkt hebt aan je core.
Katja

Lesstijlen

online pilates
online barre workout
online pilates
online pilates

Volg lessen waar en wanneer je maar wilt

Neem de workouts overal mee naartoe. Volg de lessen via je smartphone, table of cast de lessen naar je TV.

 
home workouts

Maandelijks onbeperkt abonnement

slechts € 19,99

  • Onbeperkt toegang tot de hele videobibliotheek
  • Minimaal 4 nieuwe lessen per maand (10 – 60 minuten)
  • 7 dagen gratis proberen
  • Altijd opzegbaar
MELD JE NU AAN

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen moest hebben. Het handigste is om dat te doen via info@yogapilatesworkout.nl. I.v.m. de lessen ben ik namelijk niet altijd in gelegenheid de telefoon op te nemen.