Self-myofascial release | yin & restorative yoga | ademhalingstechnieken

Last van pijnlijke of stijve spieren? Of heb je last van klachten in de bovenrug, nek en/of schouders? Of wil je gewoon heerlijk ontspannen en flexibeler worden? Tijdens deze workshop krijg je meer informatie over wat fascia is en wat de relatie is met het ontstaan van blessures, chronische pijn en spanning in het lichaam. Je leert technieken om deze spanning los te laten, flexibeler te worden en de energie weer vrij te laten stromen door je lichaam.

We gebruiken zelf-massage technieken met tennisballen en andere massageballen (self-myofascial release), passieve stretchoefeningen en herstellende yogahoudingen en ademhalingsoefeningen.

De training gaat door bij de Teazer Pilates studio in Roosendaal (dichtbij de Belgische grens). Kosten voor deelname zijn € 30. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@yogapilatesworkout.nl. Heb je een e-mail gestuurd maar geen reactie ontvangen? Laat het dan even weten hier met een PB. Soms komen e-mails onterecht in de spamfolder terecht.

Op 3 november was er een Stretch & Release Workshop met de focus op de onderrug en heupen.
Lees meer

De workshops gaan door bij Teazer Pilates in Roosendaal. Roosendaal ligt tussen Breda en Bergen op Zoom en dichtbij de grens met België (slechts 30 minuten van Antwerpen).