Meer over mij

ClaudiaBijna 20 jaar geleden volgde ik mijn eerste opleiding tot aerobicsinstructrice. Vanaf die tijd heb ik allerlei soorten groepslessen gegeven waaronder steps, aerobics, bodyshape, gogo dance, salsa moves, zumba, streetdance etc. bij diverse sportclubs in Nederland en België. Mijn interesse ging al heel lang uit naar yoga maar het heeft toch nog tot 2009 geduurd voordat ik echt met yoga in aanraking kwam. Toen ik naar Antwerpen verhuisde ben ik yogalessen gaan volgen en sindsdien was ik steeds vaker op mijn yogamat te vinden. Omdat ik graag de positieve effecten van yoga met anderen wilde delen besloot ik een teacher training te volgen. Begin 2011 volgde ik de Ashtanga Yoga Teacher Training bij Himalaya Yoga Valley in India. Himalaya Yoga Valley is een Yoga Alliance geregistreerde yogaschool. Deze heb ik met succes afgerond en ik ben daarna meteen begonnen met het geven van yogalessen. Ik volg nog veel lessen bij andere docenten en ik woon zo nu en dan workshops en masterclasses bij van internationaal bekende docenten zoals Shiva Rea, Simon Park en Magnus Ringberg. In mijn vrije tijd ik zo nu en dan acroyoga. Ik heb mijn pilatesopleiding bij Pilates Company van Debbie Jenner gevolgd. Debbie Jenner heeft de Ground Control-PILATES® ontwikkeld. Dit is een pilatesles met hier en daar aanpassingen zodat op een verantwoorde manier ook een grote groep de pilatesbewegingen aan kan. De moeilijke, acrobatische en risicovolle oefeningen zijn uit elkaar gehaald en teruggebracht tot een basis. Vanuit die basis kan er na stap voor stap progressie worden toegevoegd. Ik geloof dat vrijwel iedereen baat kan hebben bij yoga en pilates en wil daarom dat de lessen toegankelijk zijn. Kom naar een van de lessen en ervaar yoga / pilates in een plezierige, ongedwongen sfeer. In 2016 heb ik een barre workout teacher training gevolgd. Deze lessen kun je nu ook volgen. Ik vind het ontzettend leuk om deze lessen te geven omdat hier alles wat ik tot nu toe heb gedaan samenkomt, bewegen op muziek, pilates, fitness en yoga. Ik ben daarnaast erg geïnteresseerd in koken met natuurvoeding en heb in 2013 de Chef Training Koken Met Natuurvoeding van Simone Parris gevolgd. Ik ga op reis graag hiken, raften, kayakken en zwemmen.