Live online pilates lessen, barre workouts & yoga lessen volg je via de online studio. Ik zal je tijdens deze live online lessen persoonlijk coachen. Wij kunnen elkaar zien. Deze live lessen zijn een extraatje bovenop de online video lessen. Een mooi moment om te ervaren of je alle oefeningen juist uitvoert als je thuis bezig bent. Meld je voor de live lessen a.u.b. op tijd aan. Er is namelijk een minimum aantal deelnemers vereist om een live les door te laten gaan.

Lesrooster maart

DINSDAG

18.45 uur – 19.45 uur

Pilates (elke dinsdag)
Gratis als online studio lid maar ook als losse les te boeken voor € 9.

20.00 uur – 21.00 uur

Yin yoga, roll & release (16 maart)
Gratis als online studio lid maar ook als losse les te boeken voor € 9.

WOENSDAG

10.00 uur – 11.15 uur

Zwangerschapspilates & – yoga (17 maart)
Les van 1 uur en 15 minuten.
Niet via de online studio maar via Zoom. 
Meer informatie & deze les boeken

DONDERDAG

18.45 uur – 20.00 uur

Zwangerschapspilates en -yoga (11 maart)
Les van 1 uur en 15 minuten.
Niet via de online studio maar via Zoom. 
Meer informatie & deze les boeken

18.50 uur – 19.30 uur

Xpress Barre Workout (4 & 18 maart)
Barre workout van 40 minuten.
Gratis als online studio lid maar ook als losse les te boeken voor € 7. Graag aanmelden vóór 15u (minimum aantal deelnemers vereist om de les door te laten gaan).

VRIJDAG

10.30 uur – 11.30 uur

Yin Yoga (op 12 en 26 februari)
Gratis als online studio lid maar ook als losse les te boeken voor € 9. Graag aanmelden vóór vrijdag aangezien een minimum aantal deelnemers vereist is om de les door te laten gaan.

Prijzen live & online lessen

Online studio

Maandabonnement
met wekelijks diverse live online lessen en onbeperkt toegang tot de hele bibliotheek videolessen waaraan maandelijks minimaal 4 lessen worden toegevoegd
€ 19
Losse live online les
voor het boeken van een losse les is géén creditcard nodig, dit kan bijvoorbeeld met iDeal en Bancontact
€ 9

Live online zwangerschapspilates & -yoga

Losse les (lessen van 75 minuten) € 12

Meer informatie over (live) online les volgen

Als je een live les geboekt hebt dan kun je deelnemen door in te loggen met je laptop bij de online studio in Strydal (het platform). Je vind de les daar in je kalender terug. Vanaf 15 minuten voordat de les start kun je naar de les gaan. Start de les binnen 15 minuten en kun je nog niet op de link klikken? Ververs dan de pagina in je browser. Wij kunnen elkaar zien en horen. De andere deelnemers kunnen jou niet zien of horen. Om ervoor te zorgen dat wij elkaar kunnen moet je Chrome toestemming geven om je camera en microfoon te gebruiken. Als die niet automatisch gaat dan kun je dit instellen: https://helpcenter.strydal.com/allow-camera-access-on-google-chrome-for-live-classes De les kun je eventueel op je smart tv afspelen. Meer info: https://helpcenter.strydal.com/does-strydal-support-connecting-to-a-smart-tv Deelnemen via je smartphone kan alleen als je een iPhone hebt en de app geïnstalleerd hebt. Meer info: https://apps.apple.com/de/app/strydal/id1497878671 Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@yogapilatesworkout.nl. Graag tot ziens! 🙂

Houd er rekening mee dat het live online rooster altijd nog gewijzigd kan worden en dat daar verder geen rechten aan ontleend kunnen worden als lid van de online studio. Heb je een losse live online les geboekt en wordt deze geannuleerd dan krijg je 1 credit waarmee je een andere les kunt boeken.