Bij mij kun je terecht voor een uiteenlopend aanbod lessen en workshops. De lessen die ik geef zijn geschikt voor alle leeftijden en voor alle fitnessniveaus. Wil je graag persoonlijk advies over welke les het beste bij jou past, neem dan contact op via info@yogapilatesworkout.nl. Of nog beter, probeer de verschillende lessen uit om het zelf te ervaren.
Bekijk het voorlopige rooster van de lessen die binnenkort in Roosendaal te volgen zijn
Liever online lessen volgen? Dat kan! (on demand & live stream)

pilates in roosendaal

Pilates is vooral gericht op het versterken en flexibeler maken van je powerhouse. Dit omvat je buikspieren, lage rugspieren, bekkenbodemspieren, bilspieren en de spieren rondom je heupen. Lichamelijke klachten worden voorkomen en kunnen zelfs verdwijnen door deze geconcentreerde en rustige manier van trainen. Bij pilates werken body & mind samen om fysieke en mentale balans te creëren. Pilates is geschikt als je fit bent, maar ook als je klachten of beperkingen hebt.
Pilates in Roosendaal & online pilates

barre workout roosendaal

Een barre workout is een full body workout op basis van pilates principes met focus op core, billen en benen. Deze workout ontleent zijn naam aan de elegante oefeningen die traditioneel aan de ballet barre werden gegeven. We maken gebruik van de ballet barre, ons eigen lichaamsgewicht en materialen zoals kleine gewichtjes, soft balls en dynabands. De barre workout is superleuk om te doen en het is de ideale manier om helemaal in shape te komen.
Barre workout in Roosendaal & barre workout online

yoga roosendaal

 

Hou je van afwisseling en lekker bewegen met fijne achtergrondmuziek? Vinyasa yoga is een actieve, dynamische yoga practice met telkens een ander thema of een andere focus.
Yoga in Roosendaal & online yoga

body sculpt

Body Sculpt

De Body Sculpt is een workout voor het hele lichaam. We combineren spierversterkende oefeningen met cardio. We gebruiken vooral ons eigen lichaamsgewicht maar vaak ook kleine gewichtjes en af en toe ook andere materialen. De oefeningen zijn vooral low impact, oftewel zonder springen. Springen we toch dan geef ik je altijd een alternatief.  Als de barre workout je ding is dan ga je deze les ook super vinden!

yin yoga roosendaal

Heb jij een druk leven, vol met dynamische en intensieve activiteiten en zoek je meer balans? Of heb je last van klachten in bekken, schouders, rug, nek of schouders en zoek je een toegankelijke les? Of wil je gewoon heerlijk ontspannen en flexibeler worden. Dan is yin yoga iets voor jou!
Yin yoga in Roosendaal & yoga online

stretch & release

Last van pijnlijke of stijve spieren? Of heb je last van klachten in bekken, schouders, rug, nek of schouders? Of wil je gewoon heerlijk ontspannen en flexibeler worden? Dan is deze les iets voor jou!
Meer informatie over Stretch & Release