Er is inmiddels door de versoepeling van de maatregelen weer iets meer mogelijk en daar maak ik dan ook graag gebruik van. Met het mooie weer zou het ook wel jammer zijn om binnen te moeten bewegen.

In de week van 25 mei heb ik een wat vollere agenda en staat er maar 1 online les op het programma en dat is de Barre / Chair Workout op vrijdag. De Power Pilates les van de week ervoor is een alleen een opname geworden en is nu on demand verkrijgbaar. Op donderdag 28 mei is er weer  SUP Pilates les op de Kruislandse Kreken (vlakbij Roosendaal, NL).  SUP Pilates is pilates op het water op een Standup Paddle Board (SUP). Je bent heerlijk in de buitenlucht, in de natuur aan het bewegen. Niet snel, maar rustig en gecontroleerd. Je core wordt intens geactiveerd doordat je op het board op het water staat en dat wiebelt een beetje. Maak je geen zorgen. De kans dat je echt in het water valt is klein. Gebeurt dat toch, dan is het ook niet erg. Het water is nu al op een redelijke temperatuur. Echt niet koud. Ervaring met suppen of pilates is niet noodzakelijk. Het is vooral heel erg leuk om te doen. Op woensdag is de eerste Mindful Outdoor Fitness (mix van spierversterkende oefeningen en elementen van yoga) op de Kalmthoutse Heide.

Ik zou je willen vragen om voor de outdoorlessen op tijd / niet last minute te reserveren aangezien ik de aanmeldingen dan niet meer kan verwerken en de nodige voorbereidingen dan niet meer kan treffen. Meld je a.u.b. minimaal 4 uur voor de start van de les aan.

Alle geplande lessen komende/deze week

Live online power pilates

Woensdag 27 mei

MINDFUL OUTDOOR FITNESS

Tijd: 19.00 – 20.15 uur
Prijs: € 11,50 (inclusief jouw eigen nieuwe miniband)
Deze les is een mix van yoga, pilates en fitness. De focus van deze workout ligt op spierversterking en het vergroten van flexibiliteit. Heerlijk mindful bewegen in de buitenlucht, op de Kalmthoutse Heide.

Boek deze les
Meer informatie
SUP pilates

Donderdag 28 mei

SUP PILATES

Tijd: 19.00 – 20.15 uur
Prijs: € 22,20
SUP Pilates is pilates op het water op een Standup Paddle Board (SUP). Je bent heerlijk in de buitenlucht, in de natuur aan het bewegen. Niet snel, maar rustig en gecontroleerd. Je core wordt intens geactiveerd doordat je op het board op het water staat en dat wiebelt een beetje. Maak je geen zorgen. De kans dat je echt in het water valt is klein.

Boek deze les
Meer informatie
Live online barre workout

Vrijdag 29 mei

LIVE ONLINE BARRE / CHAIR WORKOUT

Tijd: 10.00 – 11.00 uur (opname blijft 2 weken beschikbaar)
Prijs: € 7,50
Een barre workout is een full body workout op basis van pilates principes met focus op core, billen en benen. Deze workout ontleent zijn naam aan de elegante oefeningen die traditioneel aan de ballet barre werden gegeven.

Boek deze les
Meer informatie