Fit & Strong Mat Workout (VIIT)

Bij de Mat Workout wisselen we oefeningen voor meer kracht af met cardio en oefeningen voor meer flexibiliteit en mobiliteit. De oefeningen zijn afwisselend intens en minder intens. Je traint op een leuke manier je hele lichaam en je werkt aan je conditie. We maken gebruik van kleine materialen zoals gewichtjes, soft balls, mini bands etc. Dit alles natuurlijk op basis van pilatesprincipes. We bewegen met controle, precisie etc maar op de beat van de muziek. Geen harde dreunende sportschoolmuziek maar een leuke, gezellige playlist ondersteunt onze workout.

De voordelen op een rijtje:
– Betere algehele fitheid
– Meer kracht
– Meer flexibiliteit
– Verbeterde houding
– Minder stress

Wellicht heb je weleens gehoord van HIIT, High Intensity Interval Training. Bij HIIT wissel je (zeer) intensieve oefeningen (kracht en conditie) af met rust. De Mat Workout is meer een VIIT, Variable Intensity Interval Training.

Wil je deze les een keertje proberen kom dan op zaterdag 13 april naar Teazer Pilates in Roosendaal. Op die dag kun je deze en enkele andere op pilates gebasseerde workouts gratis proberen. Voor meer informatie en om je in te schrijven voor één of meerdere proeflessen op 13 april, stuur je een e-mail naar info@yogapilatesworkout.nl.