Laden Evenementen

« Alle Evenementen

STRETCH & RELEASE WORKSHOP | onderrug & heupen

7 maart | 12:30 pm - 3:00 pm

€30
Last van pijnlijke of stijve spieren? Of heb je last van klachten in de onderrug of rondom de heupen? Of wil je gewoon heerlijk ontspannen en flexibeler worden?
Tijdens deze workshop krijg je meer informatie over wat fascia is en wat de relatie is met het ontstaan van blessures, chronische pijn en spanning in het lichaam. Je leert technieken om deze spanning los te laten, flexibeler te worden en de energie weer vrij te laten stromen door je lichaam. De focus van deze workshop is op de onderrug en heupen. We gebruiken zelf-massage technieken met tennisballen en andere massageballen (self-myofascial release), passieve stretchoefeningen en herstellende yogahoudingen en ademhalingsoefeningen.
De training gaat door bij de Teazer Pilates studio in Roosendaal (dichtbij de Belgische grens). Kosten voor deelname zijn € 30. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@yogapilatesworkout.nl. Heb je een e-mail gestuurd maar geen reactie ontvangen? Soms komen e-mails onterecht in de spamfolder terecht.

Gegevens

Datum:
7 maart
Tijd:
12:30 pm - 3:00 pm
Kosten:
€30
Website:
https://www.facebook.com/events/445288219684038/

Locatie

Teazer Pilates
Vijfhuizenberg 159
Roosendaal, Noord-Brabant 4708AJ Nederland
+ Google Maps

Organisator

Yogapilatesworkout.nl
E-mail:
info@yogapilatesworkout.nl
Website:
https://www.yogapilatesworkout.nl