Zwanger pilatesEen jaar geleden had ik me niet voor kunnen stellen dat ik dit berichtje nog zou schrijven. De prognoses om nog moeder te worden op mijn 44e/45e waren namelijk niet heel erg gunstig maar de wonderen zijn de wereld blijkbaar nog niet uit. Ik ben ook heel blij dat alles tot nu toe zo voorspoedig verloopt met deze zwangerschap. 

Het moment is nu aangebroken dat ik even geen live lessen meer zal geven en ook geen nieuwe video’s meer zal maken voor de online studio. Begin juni verwachten wij namelijk ons kleintje. Natuurlijk is het ook tijdens de zwangerschap heel goed om te blijven bewegen maar een reguliere pilates les doen/geven is een minder goed idee op dit moment. Je kunt in de periode mei-juni-juli mijn lessen nog altijd volgen via mijn online pilates & barre studio. Omdat er even geen nieuwe content bij komt kun je les volgen tegen een gereduceerd tarief van € 14 i.p.v. € 19 per maand. Als nieuw lid kun je bovendien 7 dagen geheel vrijblijvend toegang krijgen tot alle workouts. 
Stuur mij een kortingscode

Ook kijk ik al vooruit naar wat ik na mijn verlof ga doen. Vanaf augustus zal ik weer SUP Pilates geven in de buurt van Roosendaal. Ik kijk er weer heel erg naar uit om te genieten op het water in die mooie omgeving. Vanaf augustus zal ik ook weer nieuwe content maken voor de online studio. Live lessen op locatie zullen waarschijnlijk vanaf augustus/september weer van start gaan. O.a. in (omgeving Roosendaal). Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen kun je je het beste aanmelden via http://eepurl.com/gLvFEL. Je ontvangt dan alle updates automatisch in je mailbox. Ik zal je niet gaan spammen. Je ontvangt slechts zo nu en dan leuke e-mails :-).