Heb jij een zittend beroep of juist een staand beroep en/of doe je veel eenzijdige bewegingen? Heb je net als heel veel andere mensen last van nek- en rugklachten? Met pilates kun je klachten verhelpen en voorkomen. YogaPilatesWorkout.nl verzorgt pilates sessies op het werk.

Pilates is vooral gericht op het versterken en flexibeler maken van je powerhouse. Dit omvat je buikspieren, lage rugspieren, bekkenbodemspieren, bilspieren en de spieren rondom je heupen. Lichamelijke klachten worden voorkomen en kunnen zelfs verdwijnen door deze geconcentreerde en rustige manier van trainen. Bij pilates werken body & mind samen om fysieke en mentale balans te creëren. Pilates is geschikt als je fit bent, maar ook als je klachten of beperkingen hebt.

Voordelen bedrijfspilates werkgever

Minder ziekteverzuim
Minder uitval door werkgerelateerde klachten
Minder stress bij werknemers
Fittere werknemers
Verbeterde concentratie en hogere productiviteit
Positief effect op de werksfeer

Voordelen bedrijfspilates werknemer

Meer lichaamsbewustzijn en een betere houding
Minder fysieke klachten
Een betere fysieke conditie (kracht, flexibiliteit, conditie, mobiliteit en energie nemen toe)
Goedkoop of gratis pilates volgen
Geen extra tijd nodig om je naar een pilatesstudio of sportclub te verplaatsen

Hoe gaat het in z’n werk?

Pilates sessies zijn gemakkelijk op het werk te organiseren in een vergaderruimte waar de stoelen en tafels aan de kant geschoven kunnen worden. Op basis van de wensen/behoeften kan een oefenprogramma worden samengesteld. Een les duurt normaal gezien een uur maar dit is geen vast gegeven. Een les kan plaatsvinden in een pauze of vóór of na werktijd. Soms biedt een bedrijf gratis pilates sessies aan hun werknemers aan, soms wordt er een eigen bedrage aan de werknemers gevraagd.

Meer informatie over pilates op het werk

Yoganess verzorgt bedrijfspilates in Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom en in de grensstreek. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kun je contact opnemen met mij via info@yogapilatesworkout.nl.
Meteen informatie aanvragen