Volg deze online barre teacher training en ga aan de slag met de opdrachten thuis en wordt een top barre instructeur.

Ik ben er momenteel even tussenuit i.v.m. zwangerschapsverlof.  Heb je vragen, wil je graag deelnemen aan de introductieworkshop in september of de training die start in oktober, stuur me dan z.s.m. een e-mail via info@yogapilatesworkout.nl

Data 2021

Introductieworkshop september 2021
Exacte datum wordt nog bekend gemaakt.

Barre Workout Teacher Training 2021
Start in oktober. Exacte data worden nog bekend gemaakt.

Na elke trainingsdag krijg je één of meerdere opdrachten mee om voor te bereiden voor de volgende trainingsdag. Reken op enkele uren per keer om deze opdrachten voor te bereiden. Het is belangrijk dat je bij alle trainingssessies aanwezig bent en de opdrachten steeds voorbereidt zodat je echt het lesgeven meteen in de praktijk kunt brengen en feedback kunt krijgen. Op die manier leer je het meeste van deze training. 

Werkwijze

  • Meld je aan door het aanmeldformulier in te vullen en naar mij door te sturen.
  • De live online barre instructor training wordt via Zoom of Skype gegeven. We kunnen elkaar zien, je kunt live oefenen met lesgeven en ik kan je indien nodig corrigeren. Het voordeel is dat je vanuit thuis gemakkelijk kunt deelnemen. Je hoeft je niet te verplaatsen. Je hebt dus een laptop met webcam nodig. Voor elke sessie ontvang je de meeting gegevens.
  • Je hebt geen barre nodig om de training te kunnen volgen. Je kunt een stoel gebruiken. Naast een matje gebruiken we ook kleine materialen. Tijdens de eerste sessie bespreken we klein materiaal wat handig is voor een barre workout.
  • Voor elke sessie krijg je via e-mail een de handouts van de presentaties, werkboeken en eventueel aanvullend videomateriaal toegestuurd. 
  • Tijdens elke sessie behandelen we een stuk theorie en zal ik steeds een deel van een les geven. 
  • Elke sessie (of vanaf de 2e sessie) oefen je met lesgeven. Reken op enkele uren ter voorbereiding op een volgende trainingsdag. 
  • Na de training wordt je kennis getest met een online examen. Ook word je gevraagd een les van 45 minuten op te nemen. Als je voldoende scoort op je test en de opgenomen les krijg je een certificaat.
  • Tijdens en na de training kun je rekenen op online support.

De live online instructor training bestaat uit 14 modules (zie inhoud barre instructor training). Je leert meer dan 100 oefeningen. De training bestaat uit 5 dagen of 10 dagdelen.

Kosten voor deelname

Kosten voor deelname

Overzicht online trainingssessies