FAQ items aan het laden...

Wil je graag leuke en effectieve barre workout lessen leren creëren en op een verantwoorde manier leren lesgeven?

Geef je yoga-, pilates- of groepsfitnesslessen zou je graag je lesgeefrepertoire willen uitbreiden?

Wil je graag nieuwe klanten aantrekken met deze immens populaire lessen?

Geef je al barre lessen maar wil je je kennis verdiepen en wil je meer structuur in flow in je lessen?

Heb je geen achtergrond als pilates- of groepslesgever maar ben je enthousiast over de barre workout en lijkt het je superleuk om deze lessen te geven?

Barre Teacher Training

Volg deze Barre Workout opleiding in Nederland. Het is een zeer uitgebreide en betaalbare training. Leer hoe je het beste van pilates, yoga, fitness en ballet met elkaar combineert een een superleuke full body workout en wordt een top barre instructeur.

De voordelen van deze Barre Teacher Training

 • Leer effectieve en veilige barre workout lessen geven.

 • Barre workout lessen zijn erg populair en geschikt voor vrijwel iedereen. Je kunt met deze lessen nieuwe klanten aantrekken.

 • Deze training is geen spoedcursus waarin je in een weekend een vast programma of een choreografie krijgt aangeleerd. Het is een zeer uitgebreide training waarin je de juiste tools krijgt om zelf lessen samen te stellen voor jouw publiek.

 • Na het volgen van deze training heb je de juiste kennis om jouw eigen lessen verantwoorde manier te instrueren aan jouw publiek. Je kunt aanpassingen geven voor de deelnemers die het nodig hebben en je kunt deelnemers ook optie geven voor extra uitdaging.

 • 14 modules waarin alle aspecten (inclusief basis anatomie) uitvoerig behandeld zullen worden

 • De mogelijkheden met de barre workout zijn eindeloos dus deze lessen zijn erg leuk om te geven.

 • Je kunt je creativiteit de vrije loop laten. Je krijgt van mij de kennis/tools

 • Je krijgt de kans om te oefenen met lesgeven.

 • Training & lesmateriaal in het Nederlands

 • Je kunt overal je barre workout lessen geven zonder dat je een licentie nodig hebt.

 • Geen verborgen en/of extra kosten voor licenties of examens.

Een barre workout is een full body barre workout op basis van pilatesprincipes met elementen van pilates, fitness, yoga en ballet. Je krijgt bij deze barre workout opleiding geen programma en choreografie voorgekauwd maar je leert zelf jouw eigen barre workout lessen samenstellen en deze op een veilige manier aan jouw doelgroep(en) geven.

Focus van de training

 • Uitgebreid repertoire barre oefeningen die in detail zullen worden behandeld. Per oefening gaan we in op het doel, hoe je de oefening start, de uitvoering, alignment, cueing, contra-indicaties en aanpassingen, opties voor progressie en variatie.

 • Sterke focus op alignment voor veiligheid en effectiviteit.

 • Veel aandacht voor cueing, lesgeven op muziek, gelaagde opbouw en sequencing zodat je een aangename flow in je lessen houdt.

 • Je krijgt een basisformat mee om je lessen mee op te bouwen. Het format is gebasseerd op wat mijn ervaring is met wat goed werkt. Dat format is zeer flexibel. Je kunt het helemaal aanpassen en je creativiteit de vrije loop laten om er echt jouw eigen les van te maken.

 • Je oefent meteen met lesgeven tijdens de training. Je krijgt steeds een huiswerkopdracht mee zodat je thuis ook oefent. De beste manier om veel te leren is door veel ervaring op te doen.

 • Online support tijdens en na de training.

barre workout training nederland

Wil je in contact blijven met mij?

Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van alle workshops & trainingen.

Voornaam

E-mailadres

Barre instructeur

Hi, ik ben Claudia en ik ben inmiddels al 25 jaar actief in de fitnessbranche. Ik ben een freelance yoga-, pilates-, barre- en fitnessinstructrice en ik geef lessen bij diverse studio’s en clubs. Ik heb deze barre workout instructor training ontwikkeld. Toen ik enkele jaren geleden op zoek was naar een barre workout teacher training kwam ik erachter dat er haast geen aanbod was van trainingen en dat er ook geen enkele training aansloot bij wat ik precies zocht. Ik heb me de afgelopen 5 jaar gespecialiseerd in het geven van barre pilates lessen. Door de jaren heen heb ik diverse trainingen gevolgd en kennis verzameld van verschillende disciplines (groepsfitness, yoga, pilates en barre workout) en ik ben in het verleden ook docent geweest van enkele aerobics docentenopleidingen. Ik heb op basis daarvan deze training kunnen samenstellen en ik hoop jou op deze manier wel snel op weg te helpen om leuke, effectieve barre workout te lessen te gaan geven.

LEES MEER