Volg nu volledige live online lessen (60 minuten). De lessen worden gegeven via Zoom, een platform waarbij we elkaar kunnen zien. Ik kan jullie dan eventueel corrigeren, je kunt vragen stellen en we kunnen met elkaar praten voor en na de les. Je kunt tegen een kleine vergoeding (€ 7,50) deelnemen aan een les. Kun je niet deelnemen op het onderstaande tijdstip dan kun je je toch inschrijven en de les op een later tijdstip volgen. De live les wordt namelijk opgenomen en blijft nog 2 weken online. Meld je minimaal 1 uur voordat de les start aan (als je live mee wilt doen) zodat ik je op tijd alle gegevens kan doorsturen. Nadat je de les geboekt hebt, krijg je een bevestiging via e-mail. De link naar de online les, het wachtwoord en de instructies krijg je later toegestuurd.

Lesrooster komende week

Live online pilates

Maandag 6 april

LIVE ONLINE PILATES

Tijd: 17.30 – 18.30 uur (opname blijft 2 weken beschikbaar)
Prijs: € 7,50
All levels pilates les.

Boek deze les
Meer informatie
Live online yoga

Donderdag 9 april

LIVE ONLINE YOGA

Tijd: 19.30 – 20.30 uur (opname blijft 2 weken beschikbaar)
Prijs: € 7,50
All levels basic vinyasa yoga les met als thema het openen van het hartcentrum.

Boek deze les
Meer informatie
Live online yoga

Vrijdag 10 april

LIVE ONLINE BARRE/CHAIR WORKOUT

Tijd: 10.00 – 11.00 uur (opname blijft 2 weken beschikbaar)
Prijs: € 7,50
Een barre workout is een full body workout op basis van pilates principes met focus op core, billen en benen. Deze workout ontleent zijn naam aan de elegante oefeningen die traditioneel aan de ballet barre werden gegeven.

Boek deze les
Meer informatie

Gratis video’s, oefeningen, tips & tricks

Op dit moment vinden er in de studio’s en sportclubs geen lessen plaats. Ik doe echter m’n best om jullie wekelijks van korte workout video’s, tips en oefeningen te voorzien zodat je toch thuis lekker in beweging kunt blijven. Meld je aan om deze content te ontvangen.

Bekijk gratis lessen, oefeningen tips & tricks voor aangemelde gebruikers

Nog niet aangemeld?

Nu gratis aanmelden